Формалізація вибору технології виготовлення зубчастих коліс - Пасічник, Віталій Анатолійович; Воронцов, Борис Сергійович (Матеріали науково-технічної конференції "Прогресивна техніка, технологія та інженерна освіта", 2019)
Розглянуті питання формалізація вибору технології виготовлення зубчастих коліс. Дано опис звязку між показниками форми, матеріалу, шорсткості обробленої поверхні, точності, мінімальної товщини стінки, кількості виготовлених зубчастих коліс, часу виконання замовлення та основними технологічними процесами. Дано описи формалізації у виді числових відношень що робить їх придатним для автоматизованого аналізу їх можливостей і синтезу припустимих технологій виготовлення.