Міжнародна акредитація освітніх програм, як інструмент забезпечення якості вищої освіти - Дуда, Богдан Іванович; Пасічник, Віталій Анатолійович; Холявко, Валерія Вікторівна (Матеріали науково-технічної конференції "Прогресивна техніка, технологія та інженерна освіта", 2019)
Розглянуті передумови створення в Україні незалежних агенцій із оцінювання якості освіти. Подані відомості про міжнародні системи та інституції акредитації освітніх програм. Дана інформація про систему стандартів EUR-ACE® та сертифікат EUR-ACE® Label. Визначені їх переваги для основних зацікавлених сторін – університетів, студентів, роботодавців. Дано опис критеріїв та стандартів акредитації, які стосуються двох основних аспектів акредитаційної процедури – освітньої програми та результатів навчання. Дано опис етапів акредитаційної процедури в Центрі незалежної акредитації інженерних програм