Системний інжиніринг попередньої ініціації проектів коопераційного виробництва наукоємного машинобудування - Кривова, Світлана; Зубоньов, О. (Матеріали науково-технічної конференції "Прогресивна техніка, технологія та інженерна освіта", 2021)
Характерна особливість наукоємного машинобудування – використання моделі копераційного виробництва. Відмічена важливість коректного формування даних і вимог на самих ранніх стадіях коопераційних проектів наукоємного машинобудування. Запропонована модель і алгоритм прийняття верхньорівневих рішень для визначення оптимальних умов взаємного співробітництва в коопераційних проектах наукоємного машинобудування.