СИСТЕМА РЕЄСТРАЦІЇ РАДІАЛЬНИХ СИЛ ДЛЯ МЕТАЛЛОВИХ ПРОЦЕСІВ - Пиманов, Валерій; Курихін, В.С.; Савченко, Артем; Русаков, Роман (Матеріали науково-технічної конференції "Прогресивна техніка, технологія та інженерна освіта", 2018)
Для експериментальних процесів прядіння металу на токарних верстатах нам потрібно виміряти радіальні сили формувального інструменту. Ці сили потрібні нам для безпечної токарної роботи машини від перевантаження, а також ми можемо збільшити термін служби деталей верстатів та інструментів для формування.