СТРУМИННІ МЕТОДИ ОБРОБКИ СУЧАСНИХ КОМПОЗИЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ - Саленко, О.Ф.; Кліменко, С.А.; Щетинін, В.Т.; Самусенко, О.А. (Матеріали науково-технічної конференції "Прогресивна техніка, технологія та інженерна освіта", 2018)
Виконано комплекс теоретико-експериментальних досліджень за результатами якого оцінено напружений стан зони різання в композиційних матеріалах на основі карбонових волокон при різних методах обробки, установлена прогнозована деструкція матеріалу та показано, що одержання репрезентативних зразків для механічних випробувань можливе при певній послідовності обробки.