РОЗКЛАДНІ ЛОПАТІ ВІТРОВИХ ТУРБІН: ПЕДАГОГІЧНИЙ ПРОЕКТ ПО ВИКОРИСТАННЮ СИРОВИНИ - Рібейро, Л.Ф.; Рібейро, Дж.Е.; Коста, К.К.; Савош L. (Матеріали науково-технічної конференції "Прогресивна техніка, технологія та інженерна освіта", 2018)
У цій статті розглядається включення нових технічних викликів, створених в результаті зростання вітроенергетики в світі, і як вони були інтегровані в курс MSc машинобудування.