ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІЗИКО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВІДПОВІДАЛЬНИХ ВИРОБІВ, ОТРИМАНИХ ЗАСОБАМИ 3-DДРУКУ ІЗ КОНСТРУКЦІЙНИХ ПОЛІМЕРНИХ АРМОВАНИХ МАТЕРІАЛІВ - Самусенко, О.А; Титаренко, О.М.; Орел, В.М; Саленко, О.Ф. (Матеріали науково-технічної конференції "Прогресивна техніка, технологія та інженерна освіта", 2018)
Особливістю друку карбоновмісними матеріалами є те, що, незважаючи на достатньо високу міцність самого матеріалу, надруковані вироби виявляються досить чутливими до технологічних режимів друку та способів викладки шарів на робочому столі. При цьому було встановлено, що процес характеризується досить низькою надійністю.