ФОРМАЛІЗОВАНИЙ СИНТЕЗ СТРУКТУРИ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ МЕХАНІЧНОГО ОБРОБЛЕННЯ ДЕТАЛЕЙ МАШИНОБУДУВАННЯ - Войтенко, Володимир (Матеріали науково-технічної конференції "Прогресивна техніка, технологія та інженерна освіта", 2018)
Розглядається методика формалізованого (алгоритмічного) синтезу структури технологічних процесів механічної обробки деталей машино- та приладобудування. Синтез виконується після автоматизованого проектування принципової схеми технологічного процесу. Подано приклад синтезу формули структури технологічного процесу обробки деталі «Ступінчатий вал».