РОЗРОБКА МЕТОДІВ ФОРМУВАННЯ ВИХІДНИХ ПАРАМЕТРІВ РЕКУПЕРАЦІЇ ЕНЕРГІЇ НА ГІБРИДНИХ АВТОМОБІЛЯХ - Яцина, М.М. (Матеріали науково-технічної конференції "Прогресивна техніка, технологія та інженерна освіта", 2018)
У роботі побудовані таблиці вихідних параметрів рекуперації енергії на гібридних автомобілях, які дають можливість створити методи формування розрахункових моделей рекупераційного гальмування