РОЗРОБКА СТЕНДУ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ КАВІТАЦІЙНОЇ ОБРОБКИ ПАЛИВА - Луговський, Олександр; Ночніченко, Ігор; Костюк, Дмитро; Зілінський, Андрій (Матеріали науково-технічної конференції "Прогресивна техніка, технологія та інженерна освіта", 2018)
За результатами аналізу існуючих досліджень кавітаційної обробки речовин та конструкцій кавітаторів запропонована оригінальна конструкція гідродинамічного кавітатора. Розроблено стенд для перевірки роботи пристрою визначення його робочих характеристик та візуального спостереження появи кавітації. Проведене дослідження гідродинамічного кавітаційного пристрою для обробки пального показало його працездатність та можливість застосування в паливній системі автомобіля.