ПРОБЛЕМИ СТВОРЕННЯ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ МАГНІТНО- АБРАЗИВНОЇ ОБРОБКИ СКЛАДНОПРОФІЛЬНИХ ДЕТАЛЕЙ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ - Гейчук, Володимир; Гаврушкевич, Андрій; Гаврушкевич, Наталія (Матеріали науково-технічної конференції "Прогресивна техніка, технологія та інженерна освіта", 2018)
Приведена удосконалена методика проектування технологічного обладнання для магнітно-абразивної обробки поверхонь та кромок деталей складної просторової форми в кільцевій ванні в умовах великих робочих зазорів на базі структурно-параметричного синтезу кінематики процесу. Окреслені проблеми реалізації розробленої методики та шляхи їх вирішення. Зокрема, розроблено стенд для експериментальних досліджень сил опору при русі тіл в магнітно-абразивному порошку.